Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Aluminium rolsteiger

Rolsteiger kopen?

Wilt u een rolsteiger kopen? Een betrouwbare rolsteiger koopt u online bij Jumbo Klimmateriaal. Bij ons bestaat het aanbod rolsteigers uit diverse modellen van het merk BoSS (onderdeel van Little Jumbo). Little Jumbo voorziet met BoSS in professionele rolsteigers die zeer geschikt zijn voor buitengebruik. De basis bestaat uit een Wisadeck platform; een stevig platform dat tot 275 kilogram belast kan worden. Dankzij de spindel zijn de wielen in hoogte verstelbaar, zodat de aluminium rolsteiger ook stabiel en waterpas staat op een ondergrond die niet helemaal vlak is. Dit type is dankzij de lichtgewicht aluminium delen eenvoudig, snel en veilig op te bouwen tot een maximale werkhoogte van 7.30 meter. Net zo makkelijk breekt u ze weer af. Een aluminium rolsteiger is door het compacte formaat van de onderdelen makkelijk te verplaatsen en op te bergen.

Rolsteiger kopen

Stabiele aluminium rolsteiger

Bent u op zoek naar een stabiele aluminium rolsteiger, bekijk dan direct bij de BoSS producten in ons assortiment. Over de betrouwbaarheid hoeft u niet te twijfelen. Als meest verkochte rolsteiger in Europa is BoSS, en daarmee Little Jumbo, een gerenommeerd merk in de steigerbouw. Ga vooraf altijd goed na voor welke werkzaamheden u een steiger zoekt en bepaal aan de hand daarvan welk model u nodig heeft. Komt u er niet helemaal uit? We geven u graag deskundig advies, zodat u de juiste aluminium rolsteiger koopt en met een tevreden gevoel aan de slag kunt.

Vouwsteigers

Vouwsteiger gezocht? In ons assortiment is deze natuurlijk ook te vinden. Onze vouwsteiger van Minimax is leverbaar in verschillende sets. De basis is een lichtgewicht Wisadeck antislip-platform dat gemakkelijk op te bouwen is, uitbreiden is ook makkelijk met onze extra opbouwsets die de steiger naar een werkhoogte brengt van maximaal 7,70 meter. Als u deze inklapt is het een zeer compact model die u makkelijk opbergt of eenvoudig transporteert.

Veiligheid voor alles

Alle rolsteigers in ons assortiment voldoen uiteraard aan de laatste veiligheidseisen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken en verzekerd bent van een veilige werkomgeving. Wij hebben nauw contact met onze leverancier Little Jumbo. U bent dan ook altijd verzekerd van veilige en betrouwbare producten. Producten die u voordelig, eenvoudig en veilig online kunt bestellen. Een rolsteiger kopen doet u dan ook bij Jumbo Klimmateriaal.

Vragen of opmerkingen?

JumboKlimmateriaal biedt alle producten van Little Jumbo tegen uiterst scherpe prijzen. Zo ook de Little Jumbo trappen en dubbele trappen. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dat kan door te bellen (+31 (0) 50 313 0910) of te mailen (info@strijker-bv.nl).

Aluminium Rolsteiger kopen? [BoSS]